Čas za uresničitev želja je zdaj

Vsakdo od nas si je nedvomno že kdaj rekel: »Tako si želim vintage cestni motor, vendar še nimam dovolj prihrankov.« Ali pa »Privoščila bi si operacijo oči in odpravila dioptrijo, a bom še malo počakala, da dobim povišico.«

Imate vi in vaši najbližji želje, ki so skoraj na dosegu roke? Z uresničitvijo želja velikokrat odlašamo zaradi različnih razlogov, življenje pa gre naprej svojo pot. Tako ob 40. rojstnem dnevu ugotovimo, da še vedno nimamo poravnanih zob, ob 50. obletnici se zavemo, da še vedno nismo odpotovali na Aljasko, pri 60. letih pa še vedno hlepimo po koščku zemlje, ki bi jo obdelovali za dušo.   

Velikokrat so naše želje upravičene, vendar odlašamo z uresničitvijo zaradi različnih razlogov, življenje pa gre naprej svojo pot. Morda bomo res konec leta privarčevali dovolj – morda. Morda pa bo kot nalašč zopet »nekaj prišlo vmes« in bomo privarčevani denar porabili v druge namene. Vsi smo se že znašli v takšni zgodbi. Ravnotežje med prihranki in obveznostmi lovimo tako rekoč vsakodnevno. Naše želje niso vedno usklajene s tem, kar si lahko privoščimo, dejstvo pa je, da moramo sami poiskati pravi način, kako doseči pravo ravnotežje. A v tem nismo vselej sami: na pomoč nam lahko priskoči tudi banka s potrošniškim kreditom. Želje bomo lahko uresničili takoj in prej zaživeli še bolj kakovostno življenje.

Ste že kdaj pomislili, da bi želje uresničili ZDAJ? Morda se zdi misel prenagljena, vendar obstajata dve temeljni načeli, ki vam bosta v veliko pomoč pri odločitvi.

Kdaj se je smiselno odločiti za potrošniški kredit?

  1. Ko ste »z glavo pri stvari« in natanko veste, za kaj potrebujete finančno premostitev. Naučili se boste portugalsko, si kupili zidanico ali zamenjali avto.
  2. Ko veste, da si kredit lahko privoščite. To pomeni, da boste lahko posojilo odplačevali, ne da bi morali zaradi tega korenito spremeniti življenjski slog. Svojo kreditno spodobnost lahko preverite s preprostim informativnim izračunom.

Pri banki Sparkasse ni skritih stroškov odobritve kredita in ni stroškov vodenja, tudi stroškov ocene rizika kreditojemalca ne boste plačali. Po raziskavah je banka Sparkasse med najugodnejšimi po pogojih kreditiranja med slovenskimi bankami.

Vlogo in dokumentacijo za hitri kredit lahko v 10 minutah oddate kar iz udobja svojega doma preko mobilne banke ali pa se oglasite v svoji poslovni enoti. Že v enem dnevu boste dobili povratno informacijo banke, nato pa boste podpisali dokumentacijo. Ko prejmete denar na račun, je čas, da uresničite svoje načrte. Če želite brezplačen posvet, oddajte svoje kontaktne podatke in poklicali vas bomo.

Mar ni že napočil čas, da se uresničijo tudi vaše skrite želje? S prilagodljivimi pogoji se lahko uresničijo hitreje, kot se vam zdi! Banka Sparkasse verjame v vas, verjemite tudi vi vase s super potrošniškim kreditom Sparkasse.