Kvizi

Image

Kakšen bančni »uporabnik« ste?

Izbira pravega bančnega računa je pomemben korak pri vzdrževanju dobre finančne kondicije. Seveda, ni vsak enako primeren za vaše navade, zahteve, potrebe in želje. Rešite kviz in ugotovite, kateri račun najbolj ustreza vašemu finančnemu življenjskemu stilu!

Rešite kviz

Image

Miti in resnice o novih pravilih kreditiranja

Nova regulativa glede posojil je mnoge neupravičeno pahnila v preplah in vzpostavila zavedanje, da so kakršnakoli posojila pri bankah za večino, razen za redke izbrance, po novem nedosegljiva. Rešite kviz in spoznajte, kakšne so najpogostejše zmote pri razumevanju novih pravil, ter spoznajte, da niso vse priložnosti izgubljene.

Rešite kviz

Image

Stanovanjski kredit

Najem stanovanjskega kredita je povezan z mnogimi strahovi, ki so pogosto posledica pomanjkljivih informacij, različnih urbanih mitov ter prehitrih narejenih sklepov. Rešite kviz in preverite kako dobro poznate kredite, oziroma če je vse, kar veste o kreditih, res.

Rešite kviz

Image

Finančna pismenost

Kako pa se vi znajdete v svetu financ? Znate izračunati obresti in razumete, kako pride do inflacije? Imate v žepu še vedno predvsem bankovce in kovance, ali pa že plačujete s telefonom oziroma pametno uro, banko pa obiskujete le še prek aplikacije? S kratkim kvizom preverite, kakšna je vaša finančna pismenost ter kako dobro se znajdete med izrazi, kot so EOM, porok in hipoteka.

Rešite kviz