V obdobju, kot smo mu priča zdaj, je še bolj pomembno, da verjamemo vase in poskušamo iz trenutne situacije potegniti samo najboljše.

Mnogo podjetnikov je v luči trenutne situacije čez noč ostalo brez dohodka. Manjša podjetja so bila prisiljena v odpuščanje, zaradi ukrepov za omejitev širitve koronavirusa pa so mnogi morali zapreti vrata svojih salonov, lokalov in tudi zasebnih vrtcev. Brez dvoma so se pred nami pojavili izzivi, pa vendar tudi nove priložnosti, ki so jih nekateri zgrabili z obema rokama.  

#VerjemiVase tako obljuba kot odgovornost

Tudi zasebni vrtec Bambi in podjetje Tehbo d.o.o. sta se znašla v situaciji, iz katere sprva nista videla izhoda. In ravno v takšnih trenutkih je potrebne največ moči in pozitivne naravnanosti.  Projekt #VerjemiVase je tako obljuba kot tudi odgovornost. Obljuba, da bomo še naprej neutrudno izboljševali sebe. Tako s ponosom predstavljamo zgodbi svojih dveh komitentov, ki sta se znašla in iz trenutne situacije potegnila najboljše kar se da.

 »Da smo dojeli novo resničnost, smo potrebovali teden dni.«

Zasebni vrtec Bambi iz Braslovč je čez noč zaprl vrata, vzgojiteljice so tako ostale brez službe, pa vendar niso obupali tako hitro. Svoje programe so digitalizirali in tedensko pošiljajo staršem domov ideje in naloge, kaj in kako naj animirajo, učijo in motivirajo svoje otroke.

»Ponosni smo, da smo se uspeli v tako kratkem času popolnoma prilagoditi.«

Podjetje Tehbo d.o.o. se je ukvarjalo z več dejavnostmi: gostinstvom, trgovino z barvami in laki, frizerskim salonom ter slikopleskarskimi deli. Zaradi zaprtja trgovine so venem tednu vzpostavili spletno trgovino, nekaj ljudi so sicer dali na čakanje, večina pa jih še naprej dela preko spleta. Dobro jim gre in so optimistični.

Prihodnji teden si boste tu lahko ogledali nov video #VerjemiVase zgodbe. Sodelujete pa že lahko v nagradni igri.


Nagradna igra #VerjemiVase zgodbe

Pozivamo vse vas, ki imate podobne pozitivne zgodbe, da se nam oglasite v zasebnem sporočilu na Facebook profilu Banka Sparkasse d.d. in nam predstavite svojo zgodbo. Z veseljem jo bomo delili na naši spletni strani, hkrati pa boste sodelovali v žrebu, kjer bomo podarili: 

5 paketov brezplačnega vodenja poslovnega računa za celo leto. Za obdobje enega leta pa boste na tem računu imeli plačane tudi brezplačne domače transakcije.*

* transakcije lahko obsegajo največ 400 € skupnega letnega zneska. Več o splošnih pogojih nagradne igre.