Ob misli na banko redkokdo takoj začuti metuljčke v trebuhu. Res je, finančne ustanove in s tem banke znajo v nas vzbuditi občutke tesnobe, nezaupanja in skrbi. Za nekatere je banka prostor, kamor neradi zahajajo in se ga izogibajo. Spet drugi se obisku banke upirajo, a naposled se le odpravijo tja. Za nekatere pa je banka prostor, v katerem preživijo in pustijo mnogo let svojega življenja. Dejstvo pa je, da niso vse banke enake – nekaterim bankam je na konec koncev mar le za dobiček, v banki Sparkasse pa nam je mar za vas, drage stranke! 

Zakaj prav banka Sparkasse?

Zakaj pa ne! V banki Sparkasse je uporabnik na prvem mestu. To pomeni, da so ključnega pomena osebni pristop ter ugodne bančne storitve, ki so pisane na kožo uporabniku. Pohvalimo se lahko že z več kot 50.000 strankami v letu 2021 in močno verjamemo, da so za to zaslužne naše temeljne vrednote, kajti v prvi vrsti verjamemo vase in v naše stranke, s katerimi se trudimo vzpostavljati trdne, pristne ter srčne odnose, ki temeljijo na odprti komunikaciji. Kot banka v ospredje postavljamo ustvarjalnost, kreativnost in inovativnost, s čimer premikamo meje ter postavljamo trende v bančništvu. Na koncu ne smemo pozabiti tudi na dodano vrednost, ki jo s svojo profesionalnostjo in odgovornim poslovanjem ustvarjajo naši zaposleni. Ne, niso vse banke enake – zato je pomembno poznati banko, ki ji zaupamo svoje finance, in vedeti, ali ji je resnično mar za zadovoljstvo svojih strank.

Ena izmed poglavitnih prednosti, ki jih nudimo strankam, je nedvomno to, da lahko posameznik enostavno pregleda svoje obveznosti in upravlja s svojimi financami preko spleta ali mobilnika kar iz udobja svojega doma. Tako vam ponujamo spletno banko Net.Stik in mobilno banko M.Stik za hiter ter enostaven pregled vaših financ. Ampak to še ni vse, v sklopu digitalnega bančništva ponujamo pri banki Sparkasse tudi telefonsko bančništvo Tel.Stik, ki omogoča enostavno komunikacijo in dostop do pomembnih informacij z enim klicem.

Če po prebranem še vedno niste prepričani, da naša trditev »Ni vsaka banka enaka« drži, si lahko spodaj preberete tri obljube, ki se jih pri banki Sparkasse zvesto držimo.

  1. Osebni pristop – vedno in povsod: pri banki Sparkasse bodo vaše potrebe vzete pod drobnogled in prilagojene individualnim željam ter zahtevam. Kot stranki vam je vedno na voljo vaš osebni finančni svetovalec, ki bo prisluhnil vašim vprašanjem in poskrbel, da boste dobili prave odgovore na zastavljena vprašanja.
  2. Ugodno & Udobno – to so naše storitve: za vse stalne in bodoče stranke nudimo ugodno ponudbo (nemalokrat tudi brezplačne storitve) vedno in posod, tudi le en klik stran.
  3. Del bančne skupine Erste Bank in Sparkasse z več kot 200 let tradicije – več kot 16,1 milijona strank – in več kot 45.700 zaposlenimi: besede so odveč, številke govorijo zase in nedvomno potrjujejo, da je banka Sparkasse dokaz, da boš z zaupanjem vase in v svoje ideje ter usmerjenostjo prihodnost dosegel to, za kar se boriš. 

In katere so aktualne akcije za stranke banke Sparkasse?

Če vas do sedaj še niso prepričale vse prednosti poslovanja z banko Sparkasse, pa si poglejmo najbolj aktualne akcije, ki so jih deležne naše stranke:

  • Posebna ponudba za člane Diners Cluba: člani Diners kluba pri banki Sparkasse lahko koristijo posebne ugodnosti, kot so recimo 12-mesečno brezplačno vodenje transakcijskega računa, brezplačen dostop do elektronske banke Net.Stik in brezplačno plačevanje prek direktne obremenitve ter 50 odstotkov nižji stroški odobritve kredita. Velja omeniti, da bo imel član Diners kluba ob odprtju računa pri banki Sparkasse priložnost brezplačnega celostnega finančnega svetovanja z uporabo orodja Quick Check, brezplačne dvige na vseh bankomatih v Sloveniji in evro območju in še mnogo več. Ugodnosti so res mikavne, zato vas vabimo, da si na zgornji povezavi preberete več o pogojih za koriščenje posebne ponudbe.
  • Pripelji prijatelja: stranke Sparkasse imajo do 18. junija 2021 priložnost sodelovati v prav posebni akciji in nagradni igri »Pripeljite k nam še prijatelja«. Če boste pripeljali prijatelja k banki Sparkasse, bosta vsak prejela po 20 € in bosta oba sodelovala v žrebu za 2x športni uri Suunto in 20x brezžične ušesne Bluetooth slušalke! Več o splošnih pogojih akcije in nagradne igre lahko preberete na zgornji povezavi.

Vedno pa lahko preverite aktualne akcije in pripadajoče nagradne igre na naslednji povezavi.

Ne pozabite – nikoli ni neumnih vprašanj! V primeru kakršnih koli nejasnosti, vprašanj ali pripomb se lahko vedno obrnete na nas po enem od naših kanalov, kajti zadovoljstvo strank je pri nas na prvem mestu. Na voljo smo vam v kar 11 poslovnih enotah ali klepetu in preko obrazca ali e-pošte, kjer nam lahko zaupate težave, se naročite na posvet ali pošljete svoja vprašanja.

Za obisk poslovne enote, kjer se lahko posvetujete o odprtju paketnega računa ali o drugih produktih Sparkasse, lahko naročite, da vas pokličemo preko spletnega obrazca. Menjava banke je povsem enostavna, saj banka namesto vas naredi večino opravil, preverite kako poteka v prispevku. Predhodno pa lahko preverite kateri račun bi najbolj ustrezal vašim potrebam v kvizu: Kakšen bančni uporabnik ste?

Za konec pa ne pozabite verjeti vase, kajti banka Sparkasse verjame v vas!