Video source missing

Kartica Mastercard – za vse, kar si zaželite!

S kartico Mastercard lahko brezgotovinsko plačujete na različnih prodajnih mestih v Sloveniji in tujini – v trgovinah, restavracijah, hotelih, bencinskih servisih in drugod. Plačujete lahko tudi prek spleta, opravljate rezervacije in svoje plačilo enostavno razdelite na obroke. 

Image

1. Prilagodite jo svojemu načinu življenja

Sami lahko določite, kako boste s kartico poslovali, in njeno uporabo povsem prilagodite svojim potrebam:

IZBERITE VIŠINO LIMITA,

ki ga potrebujete. Z banko se dogovorite o višini limita na podlagi poslovne politike banke in vaših prilivov in obveznosti. Več o limitu.


IZBERITE DAN PORAVNAVE OBVEZNOSTI,

Konec obračunskega obdobjaZapadlost plačila
Zadnji dan v preteklem mesecu8. v mesecu
10. v mesecu18. v mesecu
20. v mesecu28. v mesecu

NAROČITE DODATNO KARTICO

za osebe, starejše od 15 let, lahko naročite dodatno kartico na kateri določite višino limita v odstotku od osnovnega limita na kartici (od 10 do 100%).

Image

2. Naročite svojo kartico Mastercard!

Za naročilo kartice boste morali izpolniti vlogo, lahko jo sami natisnete ali izpolnite v poslovni enoti. V vlogi boste za svojo kartico določili vse zgoraj naštete prilagoditve: dan poravnave, limit, morebitna dodatna kartica.

Za obisk poslovne enote, kjer boste oddali ali izpolnili vlogo in se lahko še posvetovali o možnostih kartice, se lahko kar oglasite v poslovni enoti ali naročite, da vas pokličemo in se dogovorimo za obisk preko spletnega obrazca.

Naročilo na obisk
Image

3. Uporaba kartice

Po odobreni vlogi boste kartico in številko PIN prejeli v dveh ločenih pošiljkah in z nekajdnevnim zamikom. Številke PIN si ne zapisujte, ampak si jo zapomnite! Po prejemu kartico podpišite in začnite uporabljati. Pri prvi brezstični uporabi boste morali plačilo ne glede na višino zneska potrditi s številko PIN.

Želimo vam veselo nakupovanje z vašo novo kartico!

Image

Varnost

PRI DENARJU JE VARNOST VEDNO NA PRVEM MESTU.

Varnost pri uporabi kartice Mastercard vam zagotavljajo brezstična (NFC) tehnologija, Mastercard SecureCode, možnost omejitve višine avtomatskega plačila, osebna varnostna koda PIN ter samodejna opozorila o porabi. S pomočjo brezstične (NFC) tehnologije lahko plačujete hitro – zgolj z dotikom! Več o varnosti pri uporabi kartice.

Image

Obročno nakupovanje

Po vsakem nakupu v vrednosti najmanj 50 EUR boste prejeli SMS-sporočilo. Če nanj odgovorite v 30 minutah po nakupu, lahko plačilo razdelite na do 12 obrokov. Več o plačevanju na obroke.

Image

Spremljajte ugodnosti

Vaša kartica Mastercard vam jih prinaša številne ugodnosti, spremljajte aktualne akcije.